könyvelés vecsés - anitaxkonyvelo.hu

Okozhat-e problémát a könyvelés Vecsés környékén?

Illetve egészen pontosan a könyvelés Vecsésen. Merthogy nekem kellene, de gyorsan. Szó sincs semmi olyanról, hogy költözés miatt lenne rá szükségem, egyszerűen az a helyzet, hogy a korábbi könyvelőm lelépett. De szó szerint. Most azon imádkozom, hogy nekem ne legyen ebből bajom! Azt sem tudom sajnos, hogy rendben vannak-e a könyvelési dokumentumaim. A könyvelésem nem Vecsésen történt, bár a cégem ott van. Nem nagy cég, egy egyszemélyes vállalkozás két alkalmazottal. Az árbevétel sem haladja meg a százmilliót, úgyhogy nem kell egy bonyolult dologra gondolni. Éppen ezért is nem tartottam a könyvelést Vecsésen. Én a 19. kerületben lakom, a korábbi könyvelőm is ott volt, és miután ez az eset bekövetkezett, elgondolkodtam, hogy ne kerüljön-e ki a könyvelés Vecsésre.

És jött a megoldás, ami optimális lehet

A telephely szomszédomnak említettem a problémámat, hogy kihoznám a könyvelést Vecsésre. Tudja, hogy hol lakom, így megkérdezte, hogy azt meg minek? Ő is a 19-ben lakik, és ott van a könyvelője is. Szóvá is tette, hogy azért a néhány számláért nem érdemes helyben keresgélni. Igaza van. Akkor megoldódott. Nem hozom ki a könyvelést Vecsésre, marad a 19. kerület.
Megkérdeztem azért néhány dolgot a könyvelő irodáról. Elmondta, hogy maximálisan elégedett velük. Elérhetőek, pontosan, precízen dolgoznak. Amikor valami változás van, azonnal felhívják az ügyfelek figyelmét rá, egyszóval szerinte ennél jobbat keresve sem találnék.
Most már csak az a dilemmám, hogy hogyan fogom eltakarítani az eltűnt könyvelőm után hagyott romokat. Mindenképpen fel kell hívnom az Anitax Könyvelőirodát – mert őket ajánlotta a szomszéd –, hogy egyeztessünk. Őszintén megvallom, hogy kicsit féltem. Fogalmam sem volt, hogy ilyen helyzetben mit lehet tenni, és pláne, hogy mibe fog ez nekem kerülni.
Amint beszéltünk, minden aggályom elmúlt. Mindent tisztáztunk, van megoldás, nem kell aggódni. Elképesztően barátságos hölgy vette fel a telefont. Már az első beszélgetés alkalmával látszott, hogy egy hosszútávú üzleti kapcsolat első beszélgetése volt ez.