Azon gondolkodik, hogy céget alapít?

Cégalapítás előtt az emberek többsége úgy gondolja, hogy kizárólag ügyvédi segítségre van szüksége, ami azonban nem teljesen állja meg a helyét. Természetesen szükség van ügyvédre, ám rendelkezzen bármilyen nagy szakértelemmel, ő kizárólag jogi nézőpontból fog a cégalapítás kérdésére tekinteni. Ez azonban nem elegendő.

Cégalapítás előtti konzultáció

Egy cég megalapítása során nagyon sok kérdés felmerül, valamint sok adat rögzítésre kerül, amiken később nehéz változtatni.
Pontosan ezért nagyon fontos a cégalapítás előtti konzultáció, hiszen ez nemcsak a felkészülésben segít, hanem rengeteg problémát képesek leszünk általa megelőzni.
Az előzetes konzultáció valójában már önmagában is egy adótanácsadás, hiszen meglehetősen nagymértékben fogja befolyásolni a későbbi adózással kapcsolatos tényezőket. Mivel minden vállalkozó arra törekszik, hogy a lehető legkevesebb adót kelljen fizetnie, mindezt a törvény nyújtotta keretek között, ezért ez a konzultáció természetesen életbevágóan fontos. Segít megelőzni a később nehezen korrigálható hibákat, ami óriási előnyt nyújt már a kezdetektől.
A cégalapításhoz nyilvánvalóan szükség van ügyvédre, és ebben a kérdésben is fontos, hogy megfelelő jogi segítséget kapjunk. Pontosan ezért az ANITAX Könyvelőiroda csapata ügyvédi partnert is biztosít az Ön számára.
Egy cég megalapítása, mint minden más nagy lépés az életben, fontos előkészületeket kíván meg, hiszen ez egy fajsúlyos kérdés, amiben nem biztos, hogy tökéletesen tájékozott az ember, főként, ha életében először kerül sor erre.
Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen az ANITAX Könyvelőiroda csapata mindenben segít, ami a cégalapítás és könyvelés kérdéskörébe tartozik. Ugyanez vonatkozik egy cég megszüntetésére is. Vállaljuk a teljes cégátvilágítást, a végelszámolás folyamatát, valamint minden egyéb tennivalót, melyet egy cég megszüntetése megkíván.
A cégalapítás fontos mérföldkő az ember életében. Járjunk el körültekintően, előzzük meg a problémákat!
A fentiek alapján látható, hogy a professzionális könyvelőiroda segítsége elengedhetetlen ahhoz, hogy megtaláljuk a legtakarékosabb módszert egy cég működtetése számára, ami természetesen már a cégalapítás pillanatában fontos tényező. Cégalapítás előtt vegye fel velünk a kapcsolatot!