Könyvelő - anitaxkonyvelo.hu

Könyvelő 19. kerület

Ezzel kezdtem ma a napomat. Elővettem az én barátomat a Google-t, és beírtam ezt a szóösszetételt. Valószínűleg mindenki sejti, hogy az ok nem volt más, minthogy egy 19. kerületi könyvelőt keresek. Miért? Mondhatnám, hogy csak, de mindjárt felmerülne a kérdés, hogy akkor minek kezdtem bele az írásba.
Nos, a helyzet az, hogy a napjaim nagy részét holnaptól ebben a kerületben töltöm. Itt sikerült olyan helyet találnom, ahol működtethetem a vállalkozásomat. Gödön lakunk, így sem semmi bejárni nap, mint nap, így arra gondoltam, hogy egy 19. kerületi könyvelő legalább ebből a szempontból egyszerűbbé tenné az életemet. Ha már úgyis minden céges papír, számla, bizonylat itt lesz, akkor legyen a könyvelő is a 19. kerületben. Mondhatják persze, hogy a XXI. században élünk, mindent meg lehet már oldani a neten, a felhőben, de én lehet egy kicsit maradi vagyok. Én szeretek személyesen találkozni, személyesen átadni a dokumentumokat. Vessetek meg érte, én ilyen vagyok.

Segítsen már valaki!

Arra jutottam a böngészés után, hogy végig gondolom, kitől tudnék segítséget kérni. Én biztos nem tudok vakon választani a 19. kerületi könyvelők közül. Hogy a csudába tudnék ennyi lehetőséget végig nézni! És ami még nagyobb gond, úgy választani a 19. kerületi könyvelők közül, hogy abban ne is csalódjak. Ekkor eszembe jutott, hogy az unokatestvérem jár ilyen könyvelőknek rendezett továbbképzésekre, talán tud segíteni. (semmi köze a könyveléshez, szervezőként vesz részt ezeken) Gyorsan fel is hívtam, hátha!

  • Szia Panni! A 19. kerületben keresek könyvelőt. Ötlet?
  • Van! – majd néma csend.
  • Oké, most akkor kínvallassalak, hogy elmondd, vagy anélkül is megteszed?
  • Azt kérdezted, hogy van-e ötletem. Én mondtam, hogy van. Válaszoltam nem? – nagy röhögés.
  • Pannika! Te kis humorlufi! Most akkor ajánlasz nekem egy 19. kerületi könyvelőt vagy nem?
  • Persze, hogy ajánlok. Anitax Könyvelőiroda. A Kosárfonó utcában vannak. Több ismerős is velük könyveltet. Csupa jókat mondtak róluk. Szerintem keress rá a névre, ott a honlapon minden infót megtalálsz. Segítettem?
  • Tündér vagy! Sokat segítettél! Már keresem is, aztán hívom és bejelentkezek. Köszönöm!