Egyszer azt mondtam, hogy jó lenne már egy profi könyvelő iroda!

Ez akkor volt, amikor a X. kerületben elindítottam a vállalkozásomat egy költözés után. Nem akarom részletezni, de néhány száz kilométerrel távolabb éltem, és vállalkoztam. Eladtam a cégemet, és ide költöztem. A korábbi lakhelyemen természetesen egy helyi könyvelő iroda gondoskodott rólam, de a helyzet megváltozott. Talán kissé különösen hangzik, hogy egy könyvelő iroda gondoskodik valakiről, de én ezt gondoskodásnak éltem meg. Aki nekem a nyugodt alvást biztosítja egy állandóan változó adózási környezetben, az gondoskodik rólam.
Na, szóval az volt, hogy ugyan jó volt a kapcsolat, de én úgy éreztem, hogy egy könyvelő iroda személyes kapcsolat nélkül nem igazán jó. Személyes kapcsolatot fenn tartani több száz kilométeres távolságból pedig nem igazán praktikus. Így aztán elkezdtem a X. kerületben keresgélni. Nem volt kétségem, hogy találok.

Aztán beugrott! Van egy könyvelő iroda, akik ez egyik volt ügyfelemnek dolgoznak

Első körben beütöttem a Google keresőjébe, hogy könyvelőiroda X. kerület. Ó! Édes Istenem! Egy egész napot is eltölthetek csak az olvasással.
Ez így nem fog menni! Aztán eszembe jutott, hogy van egy régi ügyfelem, aki emlékeim szerint egy X. kerületi könyvelő irodával végezteti a könyvelését.
Ez hogy jutott eszembe? Rögtön fel is hívtam, remélve, hogy emlékszik még rám. Szerencsém volt, emlékezett.
Ódákat zengett az irodáról. Ugyan nem a piac legolcsóbb irodája, de az általuk nyújtott szolgáltatás minden pénzt megér.
Minden engedélyük megvan, adótanácsadást is végeznek, rendelkeznek megfelelő a felelősség biztosítással. Nem tegnap nyílt könyvelő iroda, így sok éves tapasztalat van a hátuk mögött.
Még a segítségét is felajánlotta. Azt mondta most rögtön felhívja az irodát, és megbeszél nekem velük egy időpontot.
Ez azért volt jó, mert itt letettük a telefont, és nem telt el tíz perc és már vissza is hívott az időponttal. Az első piros pont! Miért? Mert így kiderült, hogy mennyire gyorsan reagálnak egy hívásra. Láthatóan azonnal felvették.
Ha minden így megy, akkor nem lesz gond az elégedettséggel! Elárulom. Nem lett! A mai napig ugyanaz a könyvelő iroda gondoskodik rólam!